Kiemelt ajánlatunk

728x90

Érintés nélküli lakásvezérlés

A modern, intelligens otthon miért ne legyen vezérelhető kézmozdulatokkal? A Fibaro nemrég mutatta be a vezeték nélküli vezérlőpadját, amelyen keresztül egyszerű mozdulatokkal adhatsz parancsokat a Fibaro rendszernek. A Fibaro Swipe egy 7"-os tablethez hasonló kontroller, ami négy darab AA elemmel vagy microsSB csatlakozón keresztül hálózati táplálással működik.

A Fibaro vezeték nélküli rendszer szerintem adja magát, hogy kézmozdulatokkal legyen irányítható. A Fibaro Swipe egyszerű mozdulatokat ismer fel, mint a fel és le vagy a jobbra és balra, illetve a körzés jobbra és balra. Ilyen kézmozdulatokkal bármelyik Fibaro rendszerbe illesztett eszköznek adhatsz parancsokat.

Bemutatkozás

Cégünk jelenlegi formájában 2008. júliusában alakult. A változó piaci körülmények tették szükségessé, hogy tevékenységünket új formában folytassuk tovább. Az előd céget 1998 augusztusában számítástechnikai termékek értékesítésére hoztuk létre, azzal a magunknak támasztott követelménnyel, hogy a termékek széles választékát kínáljuk úgy, hogy a kényelmes, és gyors vásárlás feltételeit is megteremtjük vevőink számára. Ezt az elvet követve immár új vállalkozási formában szeretnénk folytatni a vevőink megelégedettségére.

 

 Szolgáltatásaink:

  • Cégünk elérése elsősorban telefonon, vagy e-mail segítségével történik. Majd az ön által kívánt helyen, akár otthonában, vagy irodájában felkeressük önt.
  • A megrendelt eszközök minden esetben házhoz szállításra kerülnek egyéb költségek nélkül.
  • Termékeinkre helyszíni garanciát biztosítunk.
  • Mobil telefonszámon egész nap hívhatóak vagyunk megrendeléseik, problémáik megoldására.
  • Szervizt működtetünk a garanciális és egyéb műszaki problémák kezelésére.

   Nagy súlyt helyezünk arra, hogy megrendelőink maradéktalanul elégedettek legyenek tevékenységünkkel. 

 

Tevékenységünk:

Hardver eszközök forgalmazása, számítógépgyártás, javítás. Szoftver forgalmazás, telepítés. Hálózatépítés, kellékanyag forgalmazás, felnőtt oktatás.  Rendszergazda feladatok ellátása vállalkozásoknál. Domain regisztráció, web tárhely biztosítás, web oldalak készítése, programozás. Biztonságtechnikai eszközök forgalmazása, kamerarendszerek telepítése.

Beszerzési háttér:

Cégünk jelenleg több nagykereskedelmi céggel áll viszonteladói viszonyban. Egyik legnagyobb partnerünknek a helyi képviseletét látjuk el. A kiválasztott, és megrendelt termékek a vevő kívánságára akár 24 órán belül kiszállításra kerülnek. 

 

Szoftver háttér:

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a szoftverek legalizálására, ezért kivétel nélkül legális, jogtiszta szoftvereket használunk, és erre biztatjuk megrendelőinket is. 

  

Szállítási határidők:

Alkatrészek, monitorok, nyomtatók és egyéb perifériák esetén akár 24 óra, számítógépek esetén 2-3 nap.

Fizetési határidők:

Egyéb megállapodás hiányában a szállítástól számított 8 nap.

 

Az árban foglalt, illetve díjtalan szolgáltatások:

  • Telepítés, helyszínre szállítás és beüzemelés
  • 1 év helyszíni garancia
  • Több éves garanciális termékeknél telephelyi, vagy szervízgarancia