Biztonságtechnika

 

Vagyonvédelmi kamera rendszerek kiépítése

Nagy felbontású, professzionális kamerarendszerek segítségével, akár távolról is nyomon követheti otthonát, üzletét, vállalkozását, és mindezt nem csak a laptopjáról, de tabletjéről, és mobiltelefonjáról is. Az innovatív technológia lehetővé teszi, hogy akár alternatív energiaforrással is működjön, és vezeték nélküli jelátvitelre is képes. 

Mindenki félti nehezen megszerzett vagyonát, értéktárgyait és sajnos ma már szinte mindennaposak a betörések, akarva-akaratlanul hallunk friss rablásokról, betörésekről, lopásokról. A megélhetőségi bűnözés mára kiemelkedően magas lett és egy udvaron hagyott kerékpár sincs már biztonságban. A Belügyminisztériumi statisztikák, valamint saját tapasztalataink is azt mutatják, hogy az utóbbi években a megfigyelő rendszerek váltak a leghatékonyabb vagyonvédelmi eszközzé. Ezeknek van a legnagyobb elrettentő hatásuk az idegenek által elkövetett bűncselekményekkel szemben, valamint megoldást jelentenek a cégen belüli pénz és anyagmozgás nyomon követésére. Ügyfeleink visszajelzései alapján, a munka hatékonysága, és a munkaidő kihasználása, is nagymértékben javult a térfigyelő kamerákkal ellátott munkaterületeken.Az általunk szerelt kamerarendszerek kiemelkedő biztonságot nyújtanak, mind a lopások, mind a munkahelyi megfigyelések terén. Rendszereink alacsony árai miatt nagyon sok elégedett ügyfelet tudhatunk magunkénak, akik elmondták, nagyon sok esetben a rendszer ára visszatérült, mivel megszűntek a lopások, az eltűnt pénzek és a hiányok.

Tapasztalatunk szerint, a legtöbb leendő ügyfelünket a rendszerek elképzelt ára tartja vissza a megrendeléstől, mert még nem kértek ajánlatot cégünktől. Amennyiben igénybe veszi ingyenes, teljesen kötelezettségmentes szolgáltatásunkat és igényt tart árajánlatunkra, azt több módon is megteheti.

Napjainkban a videó megfigyelő rendszerek korlátlan lehetőséget kínálnak. Képesek információt közvetíteni földrajzi távolságtól és infrastruktúrától függetlenül, ezzel folyamatos felügyeletet jelentenek, és minderre a költséges személyes jelenlét nélkül képesek. A termékek és rendszerek széles tárháza mindenki számára biztosít megoldási lehetőségeket az egyedi igényekre, problémákra! Munkánk aktualitását és létjogosultságát a Belügyminisztériumi statisztikák is igazolják. Azokon a helyeken, ahol ilyen térfigyelő rendszereket telepítettek kültéri IP kamerákkal, a bűnözés jelentős mértékben csökkent.

A kamerás megfigyelő rendszer óriási előnye az élő erős őrzéssel szemben, hogy csak egyszeri beruházást igényel, míg az őrszemélyzet folyamatos költséget jelent. A megfigyelő rendszer nem alszik el, és nem lehet megvesztegetni. Minden biztonsági kamera egy szempár, mely akár a teljes sötétben is lát. Amennyiben még is szükséges az őrszemélyzet jelenléte, akkor egy kamerás megfigyelő rendszer által támogatott, lényegesen kisebb létszámú őrszemélyzet is, biztosítani tudja a magas szintű védelmet, és így éves szinten jelentős költségmegtakarítás érhető el.

Minden felmerülő kérdésében rendelkezésére állunk, keressen meg minket bizalommal és mi teljesítjük elvárásait. 

 


 

Szerver és hálózatfelügyelet (rendszergazdai tevékenységek)

 

Ezt a szolgáltatásunkat azon kis- és középvállalatoknak ajánljuk, ahol nem rendelkeznek vagy nem akarnak alkalmazni főállású rendszergazdát.  Esetleg nincs is szükség teljes munkaidős rendszergazda jelenlétére, viszont szeretnék, hogy az informatikai rendszer mégis gyorsan, és megbízhatóan működjön. Erre a célra véleményünk szerint egy outsource-os (külső megbízott) rendszergazda a legmegfelelőbb.

  

Rendszergazda szolgáltatásunk a következőket biztosítja szerződéses partnereinek:

 • Szerverüzemeltetés, rendszerfelügyelet, "egyetemes" rendszergazdai segítségnyújtás
 • Munkaállomások üzemeltetése, felügyelete
 • Hálózatüzemeltetés, felügyelet
 • Internet kapcsolatok, e-mail elérések kezelése, beállítása
 • Számítógépekhez tartozó operációs rendszerek karbantartása, frissítése, telepítése
 • Számlázó és banki programok telepítése, megosztása, üzemeltetése
 • Nyomtatók, monitorok és egyéb perifériák karbantartása
 • Felhasználók támogatása (közvetlenül rendszergazdától operátor nélkül, akár telefonon is)
 • Adatmentés, adat visszaállítás
 • Kellékanyagok (tonerek, tintapatronok), irodatechnikai anyagok beszerzése, szállítása, cseréje
 • Garanciális és egyéb szerviz háttér ügyintézése
 • Kapcsolattartás kapcsolódó külső szolgáltatókkal, ügyintézés
 • Hardver és szoftver beszerzés, diszkont árakon
 • Szaktanácsadás, telefonos segítségnyújtás napi 12 órában

 


 

Vírusvédelmi eszközök forgalmazása

Ismerje meg az ESET biztonságtechnikai termékeit!

Az ESET NOD32 Antivirus megbízható védelmet nyújt a vírusok, férgek, trójaiak, rootkitek, kémprogramok és az egyéb elektronikus kártevők ellen. Az ESET Smart Security az ESET NOD32 Antivirusra épülő, komplett biztonsági programcsomag, mely a vírus- és kémprogramvédelem mellett személyi tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmaz.

ESET Smart Security ESET NOD32 Antivirus

ESET Smart Security

Integrált biztonsági csomag tűzfallal
és levélszemétszűrővel

ESET NOD32 Antivirus

Díjnyertes vírus-
és kémprogramvédelem

Otthoni felhasználók számára

Az ESET biztonsági termékei integrált, teljes körű és megbízható védelmet nyújtanak a vírusokkal, kémprogramokkal, kéretlen reklámprogramokkal és az interneten terjedő más károkozókkal szemben. A rendkívül alacsony erőforrásigénnyel rendelkező megoldások telepítése és kezelése egyszerű, miközben ugyanazt a magas biztonságot élvezheti otthoni számítógépén, mint amit a vállalatok számára készült verziók nyújtanak.

Vállalati ügyfelek részére

A vállalatok számára kifejlesztett ESET termékek csúcsteljesítményű megoldást kínálnak a munkaállomások és a szerverek védelmének biztosítására. A távadminisztrációs szoftver a frissítések lokális tükrözésével jelentősen megkönnyíti a rendszergazdák munkáját. Az ESET termékei ideális megoldást jelentenek mind kis- és közepes-, mind nagyvállalati környezetben.

 

Mobil felhasználóknak

Az okostelefonok terjedésével egyre fokozódnak a mobileszközökhöz kapcsolódó biztonsági kockázatok is. A legtöbbször Bluetooth-on és vezeték nélküli hálózatokon terjedő károkozók ellen nyújt megbízható és gyors védelmet a Windows Mobile platformon működő ESET Mobile Antivirus, mely a proaktív vírusvédelmen túl SMS spam-szűrővel is rendelkezik.

 


 

Cég ellenőrzés, informatikai átvilágítás

Vállalati belső biztonsági rendszer audit.

Főbb előnyei:

 • Külső független szakemberek által végzett komplex belső állomány felmérés biztonsági szempontból.
 • Nem hitelesített alkalmazások, illetéktelen kapcsolatok, nem engedélyezett hardverek felderítése.
 • Információtechnológiai folyamatok komplex vizsgálata.
 • I/O eszközök teljes felügyelete (behelyezés és eltávolítás is).
 • Azonosítatlan szoftverek kiszűrése.
 • Úgynevezett (fehér lista) készítése a megbízható eszközökről és alkalmazásokról.
 • Kötelezővé teszi az informatikai biztonságtechnikai irányelveknek való megfelelést és lehetővé teszi az események követését.

A szolgáltatás a következőket tartalmazza:

Teljes IT rendszer vizsgálat az alábbi belső biztonsági szempontok szerint:

Alkalmazások meghatározása
A vállalkozás számítógépein lévő alkalmazások kigyűjtése, vállalati standard alkalmazás profil meghatározása.

Illetéktelen alkalmazások, hardverek meghatározása

A vállalkozás számítógépein installált nem engedélyezett vagy rosszindulatú alkalmazások, illetéktelen hardver elemek (I/O portokra csatlakoztatott) meghatározása, ellenük való védelem beállítása. Ilyen eszközök lehetnek többek között:
 • Adattároló eszközök (flash memóriák, pen drive-ok, hordozható merevlemezek, média lejátszók).
 • PCI és PCMCIA modemek, különböző portokra csatlakoztatható modemek, vezeték nélküli eszközök, stb.
 • Eltávolítható eszközök, floppy lemezek, CD/DVD olvasó és író berendezések, kártyaolvasók, egyéb más USB felületű eszközök.

 Informatikai biztonsági szabályzat meghatározása

A szabályozás célja:

A vállalkozás vezetése és az ott dolgozó szakemberek számára megfogalmazza az egységes elveken nyugvó, az európai ajánlásokhoz igazodó, informatikai biztonsággal kapcsolatos követelményeket, biztosítsa azokat az egységes előírásokat amelyek a vállalkozás informatikai biztonságának megteremtéséhez vezetnek.

A szabályzás kiterjed a vállalkozás eszköz- és adatvagyona védelmének biztosítására, a szolgáltatások folyamatosságának biztosítása érdekében, az informatikai biztonságot veszélyeztető külső és belső fenyegetésekre tekintettel.

 

Az ügyfél igényeinek és elvárásainak megfelelő, a kidolgozott biztonsági szabályzattal összhangban levő belső biztonsági rendszer beállítása

A vállalkozás számítógépein futó alkalmazások és a gépekhez csatlakoztatott hardver elemek felismerése után az felhasználó kompetens kollégájával közösen meghatározzuk azokat a vállalati standardeket amik szükségesek a vállalkozás működéséhez. Ezután beállítjuk a profilokat illetve a felhasználó által megkívánt biztonsági szintet (tiltás, blokkolás, figyelmeztetés).

Többféle szerződési lehetőséggel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Szakembereink konzultációk alkalmával mérik fel, hogy milyen állapotban van a vállalkozás szoftvereszköz gazdálkodása, belső IT rendszerének biztonsága. Ezután a felhasználó igényeinek legmegfelelőbb megoldást és ajánlatot kínáljuk.

 


 

Szoftver audit

 - Szoftverállomány-felmérés, szoftverleltár

 

A szolgáltatás segítségével a megrendelő tiszta képet kaphat a vállalkozás számítógépeinek hardver paramétereiről, a telepített szoftverek állományáról. További információt nyújtunk a telepített szoftverek használatáról, nem használt szoftverekről, illetve a nem engedélyezett szoftverekről. Az információk birtokában lehetőség van költségcsökkentésre, szoftverállomány optimalizációra.

  

Szolgáltatás a következőket tartalmazza:

 • Hardver jellemzők legyűjtése 
 • Szoftverek állomány felmérés, szoftver leltár 
 • Szoftver leltár kiértékelés 
 

   - Teljes szoftveraudit 

  Főbb előnyei:

 • külső szakemberek által végzett komplex szoftvereszköz gazdálkodás
 • hosszú távú megoldás a szoftvereszköz gazdálkodásra
 • törvényi feltételeknek megfelelő szoftvereszköz gazdálkodás
 • komplex szoftvereszköz gazdálkodás kialakítása

A szolgáltatás a következőket tartalmazza:

Teljes szoftver vizsgálat:

 • Szoftverek kigyűjtése

A vállalkozás számítógépein lévő összes szoftver kigyűjtése.

 • A kigyűjtött és felismert szoftverek legalitásának vizsgálata

A vállalkozás számítógépeiről kigyűjtött és felismert szoftverállomány szembeállítása a licencek és számlák csoportjával. A szoftver akkor jogtiszta, ha rendelkezik egy a beszerzését igazoló számlával és a felhasználását biztosító licenccel.

Licenc ellenőrzés:

 • vásárolt licencek nyilvántartása

A vállalkozás által számlával vagy más számla helyettesítő okmánnyal vásárolt szoftverek licenceinek feldolgozása és értelmezése az adott licenc által biztosított felhasználói jogoknak és kötelezettségeknek megfelelően.

 • térítésmentesen kapott licencek nyilvántartása

A vállalkozás által ajándékba kapott illetve cégátalakulás által a vállalkozás tulajdonába került szoftverek licenceinek feldolgozása és eredetének (jogtiszta tulajdona volt-e az ajándékozónak illetve az előző cégnek ) tisztázása.

 • belsőfejlesztésű szoftverek licenceinek nyilvántartása

A vállalkozás által fejlesztett szoftverek licenceinek feldolgozása, és a felhasználási és tulajdonosi jogkör rögzítése.

A felmérések eredményei alapján készítjük el az ügyfélre szabott gazdálkodási tanácsadást. Kialakítjuk a szoftverek beszerzését és nyilvántartását.