Forgalmazott márkák

Kiemelt ajánlatunk

728x90 2020

Megjelent a DJI legkisebb kamerastabilizátora - Bemutatkozik a DJI Osmo Pocket

A DJI Osmo Pocket a DJI legkisebb három tengelyes kamerastabilizátora. Kicsi, könnyedén hordozható, mindössze 116 gramm súlyú, és akár 140 percig is filmezhet vele. Az 1/2,3 hüvelykes érzékelővel az Osmo Pocket képes 4K / 60fps videofelvételt készíteni 100Mbps sebességgel, illetve akár 12MP felbontású lenyűgöző képek rögzítésére is alkalmas.

Az 1 hüvelykes beépített érintőképernyő kiváló minőségű élőképet biztosít, valamint segítségével hozzáférhet az összes fontos beállításhoz, és olyan teljes körű kreatív funkciókhoz, mint az ActiveTrack, Motionlapse, Panorama vagy az FPV mód. Az DJI Osmo Pocket különlegessége, hogy találhat rajta egy univerzális portot, amely lehetővé teszi az okostelefon, vagy más kütyü egyszerű csatlakozását.

Nézze meg Ön is, hogy mikre képes a nálunk rendelhető DJI Osmo Pocket kamerastabilizátor!    https://youtu.be/jS-7aSIEJ3M

 videoosmopocket

A bejelentésével egy időben forgalomba került a Samsung legújabb meghajtója, a hordozható T5 SSD, ami a gyártó szerint egészen új teljesítményszintet képvisel a külső adattárolásban. Az adathordozó 64 rétegű V-NAND technológiájával készült, így gyorsabb adatátvitelt, továbbá megbízható titkosítást és kivételes ütésállóságot kínál.

A Samsung T5 540 MB/s átviteli sebesség dolgozik – így akár 4,9-szer gyorsabb a külső HDD-knél –, és kifejezetten a tartalomgyártók, üzletemberek és informatikai szakemberek igényei szerint készült, ugyanakkor a praktikus méretei miatt a hétköznapi felhasználók számára is kifejezetten vonzó lehet.

 A 74 x 57,3 x 10,5 mm-es méretével a T5 SSD egy névjegykártyánál is kisebb, a tömege pedig mindössze 51 gramm. Az alumíniumborítású eszköz kétféle metálszínben kapható: az SSD Mélyfekete (1 TB és 2 TB kapacitású modellek) és a számítástechnikai világában kissé feleslegesnek ható Igéző kék (250 GB és 500 GB kapacitású modellek) változatban szerezhető be.

samsung ssd 

Forrás: Samsung

Mozgó alkatrészek híján és ütésálló belső vázának köszönhetően a T5 akár egy 2 méterről történő zuhanást is elvisel. A PC és Mac számítógépekre elérhető Samsung Portable SSD szoftver az AES 256-bites hardveres adattitkosítást alkalmazza és rendkívül egyszerűvé teszi az adatvédelmi beállítások megadását, a firmware frissítését, illetve a szoftverfrissítéseket.

samsung ssd02 

Forrás: Samsung

A nagyobb kényelem érdekében mobilalkalmazás is elérhető Androidot futtató okostelefonokra és táblagépekre. A T5 készülékhez ráadásul két adatkábel is tartozik – egy-egy USB-C és C, illetve USB-C és A végű vezeték –, biztosítva a kompatibilitást a lehető legtöbb eszközzel. A meghajtóra három év korlátozott jótállás vonatkozik, és augusztus 15-én került forgalomba világszerte. Az ajánlott fogyasztói ár 130 dollár (~ 34 000 Ft) a 250 GB kapacitású modell esetében.

Forrás: 24.hu
 Amit most bemutatunk, az nem egy előre bedobozolt, a hipermarket polcairól leemelhető és anyu által egy perc alatt beüzemelhető okos otthon termék! Üdvözlünk a Fibaro világában!
 
 
 
 
 
Kézzel fogható távolságban van, hogy az otthonod teljes körűen, aktívan kiszolgáljon téged. Várjon, amikor hazaérsz, ellenőrizzen és felügyeljen helyetted, biztosítsa a kényelmed, egyszóval intelligens legyen. Mindezt egy vezetékek nélküli rendszeren keresztül, amellyel a mobilodról, egy grafikus felületről kommunikálhatsz.
 

A vezeték nélküli lakásautomatizálásban az egyik legismertebb név a Fibaro. Ahhoz, hogy az otthonodat intelligenciával ruházd fel, szükséged van egy központi agyra, amely eltárolja a feladatokat, figyeli a környezetét, végrehajt és értesít. Ez a Fibaro System, amely kényelmet, biztonságot, intelligenciát és megbízhatóságot visz az otthonodba.
 
 
A vezeték nélküli okos otthon megoldásokat akkor használjuk, amikor nincs lehetőség vagy nem szeretnénk kábeleket kihúzni. Vezeték nélküli érzékelőket telepítünk akkor is, amikor az érzékelő helye még nem végleges, az érzékelőt át-át szeretnénk majd helyezni. Így a Fibaro ideális a meglévő otthonokban és még tovább is vihető egy költözködés alkalmával.
 
 
Gondolnád, hogy az okos otthonok "történelme" egészen a XIX. századik nyúlik vissza? Igen, igen, a gépesítés, a távirányító vagy például az automatikus öntözőrendszerek mind-mind már az intelligens otthonok előfutárai voltak, ha ma már meg is mosolyogjuk ezeket az "intelligens" gépeket.
 
 
A Fibaro a ZWave vezeték nélküli, nyílt forráskódú rendszert használja a kommunikációhoz. Több mint 300 különféle gyártó fejleszt és készít ZWave kompatibilis termékeket, kazánoktól kezdve a klímákon át egészen a televíziókig, hifikig, nem is beszélve a riasztórendszerekről és IP kamerákról. Csak a fantázia szabhat határt egy ZWave alapú rendszer tudásának.
 
 
Egy új Fibaro érzékelő telepítése villámgyorsan elvégezhető, különleges szaktudás nélkül is. Három perc alatt megoldható a rendszerbe illesztése, ezt a felhasználók java része maga is meg tudja csinálni. Rengeteg hasonló DIY csomag kapható a piacon, azonban szerintünk ezzel távolról sem teljes a megoldás, egy átlag felhasználó hamar kudarcot vall velük. Ide szakember kell!
 
 
Ami szakértelmet igényel - és ebben tudunk segítséget nyújtani, mint szakember -, az a rendszer megtervezése: testre szabott javaslatokat adni az adott család életviteléhez igazítva. A Fibaro rendszer folyamatosan bővíthető, fejleszthető. Egy központ több mint kétszáz érzékelőt képes kezelni és akár több alrendszer is telepíthető egymás mellé.  A Fibaro rendszer három fő részből áll. Az első maga a központi egység, a másodikat az érzékelők alkotják és a harmadik csoport a végrehajtó egységek. A Fibaro saját termékeivel egy okos otthon képességeinek 95 százaléka lefedhető.
 
 
Az érzékelők változatosak lehetnek, jelezhetnek a mozgásra és nyitásra, mérhetik a hőmérsékletet és páratartalmat, figyelhetik a CO2 szintet, füstöt vagy folyadékot és így tovább. A végrehajtó egységek a központi egységben eltárolt feladatsor szerint végrehajtanak egy-egy feladatot, mint például fényerő állítás, redőnymozgatás, kapumozgatás, eszközök ki-bekapcsolása vagy szabályozása. A Fibaro vezérlői a világon a legkisebbek, elférnek egy konnektor dobozában is.
 
 
Az összeállított rendszer programozása és felügyelete bármilyen platformról elvégezhető. A grafikus vezérlőfelület számítógépről, táblagépről és okostelefonról is elérhető operációs rendszertől függetlenül, akár távolról az interneten át. Az értesítéseket szintén a mobil eszközödre kapod és a rendszerben a szükséges beavatkozások vagy vezérlések is könnyen elvégezhetőek rajta.
 
 
Lehet, hogy a Fibaro már az otthonodban is van, a riasztórendszer, a redőny- vagy kapumozgató elektronikában előszeretettel használják a ZWave technológiát. Lépj be a Fibaro világába és hozz létre intelligens otthonokat, a rohamtempóban fejlődő új piac izgalmas fejlődési lehetőséget nyújt a számodra.
 
További információkat találsz az igényesen összeállított, magyar nyelvű termék- és általános katalógusokban. A kedvcsináló bemutatkozó videót pedig szintén érdemes végignézni !