Forgalmazott márkák

Kiemelt ajánlatunk

728x90 2020

Megjelent a DJI legkisebb kamerastabilizátora - Bemutatkozik a DJI Osmo Pocket

A DJI Osmo Pocket a DJI legkisebb három tengelyes kamerastabilizátora. Kicsi, könnyedén hordozható, mindössze 116 gramm súlyú, és akár 140 percig is filmezhet vele. Az 1/2,3 hüvelykes érzékelővel az Osmo Pocket képes 4K / 60fps videofelvételt készíteni 100Mbps sebességgel, illetve akár 12MP felbontású lenyűgöző képek rögzítésére is alkalmas.

Az 1 hüvelykes beépített érintőképernyő kiváló minőségű élőképet biztosít, valamint segítségével hozzáférhet az összes fontos beállításhoz, és olyan teljes körű kreatív funkciókhoz, mint az ActiveTrack, Motionlapse, Panorama vagy az FPV mód. Az DJI Osmo Pocket különlegessége, hogy találhat rajta egy univerzális portot, amely lehetővé teszi az okostelefon, vagy más kütyü egyszerű csatlakozását.

Nézze meg Ön is, hogy mikre képes a nálunk rendelhető DJI Osmo Pocket kamerastabilizátor!    https://youtu.be/jS-7aSIEJ3M

 videoosmopocket

HyperX Savage DDR4 modulok

Új generációs DRAM, új HyperX Savage DDR4 modulok
Új generációs DRAM, új HyperX Savage DDR4 modulok

A HyperX elkezdte lecserélni a HyperX Savage DDR4 memória modulokat. Az új generációs DDR4 DRAM-ok megjelenésével a DDR4 memóriák is frissítésre kerülnek, az átállás folyamatos, a korábbi DDR4 modulok megszűnnek.

Ahogyan minden eddigi DRAM generáció váltás során történni szokott, az új DRAM képességeihez igazodva a memória modulok specifikációja is megváltozik. A DDR4 memóriák esetében épp most zajlik egy ilyen váltás.
 
 
A HyperX a közelmúltban bemutatta az új Savage DDR4 memória modulokat, amelyek már az új specifikáció szerint készültek. Egyúttal a korábbi generációs modulokat kivonja a piacról.
 
 
A HyperX Savage DDR4 memóriák a magas sebességtartományokban száguldva agresszív időzítésekkel szolgálják ki az Intel 2, 4, 6 vagy 8 magos rendszereket. Legyen szó videó szerkesztésről, 3D renderelésről, játékról vagy AI számításokról, ez a memória család kiállja a próbát.
 
A HyperX Savage Black DDR4 memória sorozat akár 3000MHz órajellel is meghajtható CL12 - CL 15 időzítések mellett. A szokásos single kiszerelés mellett a 2, 4 vagy 8 darabos kit csomagokkal akár 128GB-nyi egymáshoz válogatott ramot is betehetsz egyszerre a gépedbe.
 
 
 
Az Intel legújabb 100-as és korábbi gamer X99-es platformjaihoz optimalizált memória modulok XMP Ready technológiával a BIOS állítgatása nélkül a rendszer által megengedett legnagyobb órajelre és legalacsonyabb késleltetésre állnak be.
 
 
A HyperX Savage DDR4 memóriák fogyasztása és hőtermelése a korábbi DDR3 moduloknál alacsonyabb, mindegyik változat beállítható 1,2V-ra vagy 1,35V-ra is. A modulokat elegáns és összetéveszthetetlen fekete alumínium hűtőpalást borítja, ami pont passzol a modern gamer alaplapok, grafikus kártyák és számítógép házak dizájnjához.
 
 
Különleges, aszimmetrikus bordázat jól elvezeti a hőt. A modul ún. alacsony kialakítású, hogy a hatalmas CPU hűtők alá pont beférjen, egyúttal kihasználva a cooler által keltett extra levegőáramot, amelyet így a RAM hűtésére is fordíthatsz.